Policijska akademija na Interliberu 2022

Slika /02_vijesti/2022/11/Interliber plakat 2022.jpg

Od 8. do 13. studenoga u paviljonima 5., 6. i 7. Zagrebačkoga velesajma održava se 44. Međunarodni sajam knjiga - Interliber 2022. na kojemu Policijska akademija izlaže svoje brojne nakladničke naslove u paviljonu 6/3E.

Nakon uspješnih višegodišnjih nastupa na međunarodnom sajmu knjiga - Interliberu, Ministarstvo unutarnjih poslova i ove će godine u vremenu od 8. do 13. studenoga 2022. izlagati svoja stručna izdanja na Zagrebačkome velesajmu - u paviljonu broj 6, na štandu 3E. Svečano otvorenje sajma je 8. studenoga u 10 sati.
Bit će to ujedno i prigoda za predstavljanje publikacija iz područja policije i policijske znanosti, kriminalistike, kaznenog materijalnog, procesnog i izvršnog prava, međunarodnog javnog i kaznenog prava, nacionalne sigurnosti, kriminologije, penologije, viktimologije, sudske medicine, forenzične psihologije i psihijatrije, forenzične antropologije, kriminalističke statistike, policijskog menadžmenta i drugih stručnih izdanja koje je Ministarstvo objavilo ove godine.
Važan dio izdavaštva Ministarstva unutarnjih poslova čini i stručni časopis Policija i sigurnost, koji je u 69 godina koliko izlazi prerastao u respektabilan stručni i znanstveni prijenosnik informacija strukovnoj i široj zajednici, a o čijoj kvaliteti dovoljno govori činjenica da je od 2017. godine indeksiran u prestižnu bazu Web of Science Core Collection, u citatnom indeksu Emerging Sources Citation Indeks, što ga svrstava u A1 kategoriju časopisa. 
Na Interliberu će uz predstavljanje i prodaju MUP-ovih izdanja biti i prostor Uprave za imigraciju, državljanstvo i upravne poslove te konzola Agencije za komercijalnu djelatnost kojom će se pružiti mogućnost posjetiteljima aktiviranja e-osobnih iskaznica.  


Stranica