Policijska akademija na "Balaton cupu 2015."

Slika topvijesti/2015/srpanj/Balaton/naslovna.jpg

Prva trka održana je u subotu u mjestu Csabrendek na šumovitom terenu, a druge dvije trke u naseljenom mjestu Keszthely na jezeru Balaton. Samouvjereni i puni energije, natjecatelji su startali pod temperaturom zraka od 35 stupnjeva i zadanu stazu prošli u najkraćem mogućem vremenu.

Foto: MUP
 
Orijentacijska sekcija Policijske akademije sudjelovala je ovaj vikend, 4. i 5. srpnja, na dvodnevnom natjecanju s tri trke u Mađarskoj pod nazivom  "Balaton cup 2015."
 
Na natjecanju su sudjelovali državljani Mađarske, Slovenije, Italije, Češke, Srbije, Rumunjske, Njemačke i Hrvatske. Prva trka održana je u subotu u mjestu Csabrendek na šumovitom terenu, a druge dvije trke u naseljenom mjestu Keszthely na jezeru Balaton. Samouvjereni i puni energije, natjecatelji su startali pod temperaturom zraka od 35 stupnjeva i zadanu stazu prošli u najkraćem mogućem vremenu.
 
U pojedinačnim trkama polaznik Mateo Grigić iz odjela 13 osvojio je drugo mjesto u prvoj trci dugoj 2,3 km s 16 kontrolnih točaka, dok je polaznik Mate Pekas iz odjela 2 osvojio treće mjesto. Osim toga, Mate Pekas je na drugoj trci istoga dana osvojio drugo, a Mateo Grigić treće mjesto u kategoriji F 21 C. Vedrana Pavić iz generacije P 9 osvojila je u trećoj trci drugo mjesto u kategoriji Open L.
 
Mađarska policija je u znak zahvalnosti za sudjelovanje na natjecanju Policijskoj akademiji uručila poklon.


Stranica