Policijska akademija još jednom pokazala svoju humanost

Slika /02_vijesti/2022/4 mjesec/pomoc.jpg

Na Policijskoj akademiji prikupljene su potrepštine koje su učenici Policijske škole „Josip Jović“ predali Crvenom križu

Nakon što su djelatnici Policijske akademije pomogli dvjema obiteljima iz Ukrajine da se smjeste u Zagrebu te im osigurali svu potrebnu pomoć za opremanje stana, pružili financijsku podršku i pomogli im da u najbržem mogućem roku djeca nastave školovanje, krenulo se u novu humanitarnu akciju.

Naime, Policijska akademija organizirala je prikupljanje donacija zbog velikog broja  pristiglih izbjeglica iz Ukrajine i potrebe Crvenog križa za prikupljanjem prehrambenih i higijenskih potrepštine.

Tako su dvije kutije doniranih stvari prikupljenih na Policijskoj akademiji jučer, 12. travnja, učenici 3.a razreda Policijske škole „Josip Jović“, Nina Kadežabek i Tomislav Ravlić u pratnji odgajatelja Davora Katića predali zagrebačkom Crvenom križu.

Zahvaljujemo svim policijskim službenicama i službenicima te polaznicama i polaznicima što su uključivanjem u ovu akciju ponovno pokazali humanost i  solidarnost. Svojim primjerom ponovno su dokazali da policija ima veliko srce.

Stranica