Policajci motociklisti u posjetu Centru za rehabilitaciju Stančić

Slika topvijesti/2015/srpanj/Stancic/naslovna.jpg

Sjesti na policijski motocikl, isprobati kacigu, ići na vožnju po krugu i družiti se s policajcima, sve to omogućili su im instruktori policijske vožnje na Policijskoj akademiji Mirko Capan, Josip Šoštarić i Alen Burić, predvođeni voditeljem Franom Čovićem i još 13 pripadnika tečaja granične policije koji su na obuci vožnje motocikla. Za štićenike

Foto: MUP
 
Sedamnaest policajaca razveselilo je u ponedjeljak, 6. srpnja, štićenike Centra za rehabilitaciju Stančić. Nastavak je to suradnje Policijske akademije i ustanova za osobe s invaliditetom i posebnim potrebama, a štićenici Centra nedavno su posjetili i Policijsku akademiju.
 
Sjesti na policijski motocikl, isprobati kacigu, ići na vožnju po krugu i družiti se s policajcima, sve to omogućili su im instruktori policijske vožnje na Policijskoj akademiji Mirko Capan, Josip Šoštarić i Alen Burić, predvođeni voditeljem Franom Čovićem i još 13 pripadnika tečaja granične policije koji su na obuci vožnje motocikla.
 
Za štićenike centra bio je to poseban doživljaj, što se moglo vidjeti i po njihovim reakcijama. "Predivno, oduševljena sam da je Policijska akademija tako otvorena za suradnju s ustanovama za osobe s invaliditetom. Njima to jako puno znači, a nedavno nam je bila u posjeti i udruga policajaca bikera "Blue Knigts" (Plavi vitezovi) s kojima također imamo dobru suradnju", rekla je Sanjica Grbavac, ravnateljica Centra za rehabilitaciju Stančić.


Stranica