Polaznici Policijske škole primili zahvalnice za darivanje krvi

Slika /02_vijesti/2019/05/krv.jpg

Polaznici 14. prekvalifikacije za zanimanje policajac obogatili su obitelj darivatelja krvi za 159 novih darivatelja

U zagrebačkoj Staroj gradskoj vijećnici u organizaciji Gradskog društva Crvenoga križa Zagreb u srijedu, 8. svibnja, održana je svečanost zahvale učenicima zagrebačkih srednjih škola i polaznicima Policijske škole „Josip Jović“ koji su tijekom prošle godine prvi puta darovali svoju krv i tako postali dio velike obitelji plemenitih ljudi koji darujući dio sebe spašavaju živote bolesnih i unesrećenih.

Na svečanosti su svim mladim ljudima, koji su prepoznali potrebu darivanja krvi kao iznimno humani čin, njihovim roditeljima, nastavnicima i odgajateljima koji su ih usmjerili u pomaganju drugim ljudima, ne pitajući za njihovo ime i prezime ili podrijetlo, upućene predivne riječi zahvale.

Polaznici 14. prekvalifikacije za zanimanje policajac tijekom svoga školovanja kroz tri akcije održane u Policijskoj akademiji obogatili su obitelj darivatelja krvi za 159 novih darivatelja.
Svima njima, među kojima su mnogi u međuvremenu krv darovali po drugi ili treći put, uručene su zahvalnice, kao znak poštovanja prema njihovoj humanosti i dobroti.

Stranica