Polaznici Policijske škole “Josip Jović” prvi puta sudjelovali na Izazovu tjelesne spremnosti - VIRIBUS UNITIS

Polaznici Policijske škole “Josip Jović” su se natjecali s elitnim postrojbama Hrvatske vojske, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva pravosuđa, Hrvatske vatrogasne zajednice i Hrvatske gorske službe spašavanja. 

U sportskoj dvorani vojarne „1. hrvatski gardijski zbor“ u Zagrebu, od 09. do 11. studenog 2022. održano je natjecanje „posvećeno poginulom pripadniku „1. hrvatskog gardijskog zbora“, časničkom namjesniku Anti Maliću. 
 
Na natjecanju su sudjelovale 21 muške  i 9 ženskih ekipa, od čega su 2 muške i 2 ženske ekipe činili polaznici Policijske škole “Josip Jović”
 
Osim samog natjecanja polaznici su mogli vidjeti na djelu elitne postrojbe MUP-a, što je poslužilo kao izvrsna motivacija za nastavak školovanja i pomicanje granica njihove tjelesne spremnosti. 
 
Ekipe “Policijske akademije”  vodio je policijski službenik za promociju športa i potporu športašima Silvijo Faletar, a nastupili su polaznici: Pavlović Diana, Mišak Marija – Magdalena, Majcog Dario, Dent Dora, Kodrić David, Gnječ Antonije, Miklečić Augustin, Kos Valentin, Gustin Petra i Kajzer Karlo.
 
U zanimljivom nadmetanju svih ekipa  u muškoj konkurenciji do 35 godina  pobjedila je ekipa ATJ LUČKO, a  muškoj konkurenciji iznad 35 godina pobjedila je ekipa SPECIJALCI (ATJ LUČKO),  koje su tako na izvanredan način prezentirali  tjelesnu spremnost pripadnika Mup-a. 
 
U ženskoj konkurenciji pobjedila je Počasno zaštitna bojna iz MORH-a. 
 
Sudjelovanje na ovakvim sportskim manifestacijama omogućuje polaznicima da pokažu i unaprijede svoje od ranije stečene talente i vještine te nastave sa svojim sportskim i drugim aktivnostima uz redovno školovanje.
 
Čestitamo svima na sudjelovanju. 
 

Stranica