Podjelom zahvalnica i diploma završen šahovski turnir

Slika topvijesti/2014/travanj/sah_N.jpg

 Foto: MUP

Podjelom zahvalnica za svih 35 sudionika, te diploma za osvojena prva tri mjesta i diploma najboljoj sudionici u srijedu, 30. travnja obilježen je završetak šahovskog turnira Policijske škole „Josip Jović“, koji je odigran 23. i 24. travnja u prostorijama Policijske akademije. Turnir je odigran u sedam kola po švicarskom sistemu.

Turnir su organizirali Policijska škola „Josip Jović“, polaznik Mihovil Dubrović, u suradnji sa zagrebačkim šahovskim savezom,  koji je osigurao šahovske garniture sa satovima.

Mihovil Dubrović, polaznik Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajka/policajac u 2013./2014., bavi se šahom već 15 godina i nastupa za Šahovski klub „Draga“ iz Rijeke.

Zahvalnice i diplome podijeljene su na platou Policijske akademije, a Mihovil Dubrović osvojio je 1. mjesto na turniru. Hrvoje Filipović, nastavnik na policijskoj školi „Josip Jović“ osvojio je 2. mjesto, a 3. mjesto osvojio je polaznik Josip Dasović.

Najbolja i jedina polaznica koja je sudjelovala na turniru bila je polaznica Martina Drčec, te je i njoj uručena diploma.

 

 

 



Stranica