Pedagoško-instruktivni seminar za predavače-instruktore

Seminar se provodi uporabom Big Blue Button (BBB) videokonferencijskog sustava koji je integriran u sustav e-obrazovanja Policijske akademije

U organizaciji Službe za cjeloživotno  obrazovanje i smještajno obučne centre Valbandon i Dramalj Policijske akademije jučer, 4. travnja, započeo je s radom Pedagoško-instruktivni seminar za predavače-instruktore. Seminar se provodi učenjem na daljinu za devetoro službenica i službenika iz Sektora za upravne poslove i državljanstvo MUP-a, te iz policijskih uprava Dubrovačko-neretvanske, Bjelovarsko-bilogorske, Vukovarsko-srijemske, Krapinsko-zagorske, Brodsko-posavske i Koprivničko-križevačke.

Seminar se provodi uporabom Big Blue Button (BBB) videokonferencijskog sustava koji je integriran u sustav e-obrazovanja Policijske akademije.

Po završetku Seminara, u trajanju od pet radnih dana, polaznici će steći kompetencije planiranja nastave poštujući specifičnosti učenja odraslih,    realiziranja nastave uvažavajući specifičnosti polaznika, kao i koristiti različite nastavne metode, oblike rada i nastavnu tehnologiju. Uz to moći će izraditi  kvalitetnu pripremu nastave, pokazati na primjeren način pripremljeni sadržaj i pružati polaznicima konstruktivne i podržavajuće povratne informacije.

Seminar se provodi uz primjenu epidemioloških mjera za izvođenje nastave u zatvorenom prostoru naloženih od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Seminar su otvorili policijski službenik Aco Martinović, voditelj Seminara i Ines Žabek, voditeljica nastave na Seminaru, koji su polaznicima zaželjeli  kvalitetan rad tijekom Seminara i uspjeh u stjecanju novih znanja i vještina.

Stranica