Pedagoško-instruktivni seminar za predavače-instruktore

Seminar se provodi uporabom Big Blue Button (BBB) videokonferencijskog sustava koji je integriran u sustav e-obrazovanja Policijske akademije

U organizaciji Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju Policijske akademije 13. prosinca 2021.godine započeo je s radom Pedagoško-instruktivni seminar za predavače-instruktore. Seminar se provodi učenjem na daljinu za 10 policijskih službenika/ca iz Uprave za posebne poslove sigurnosti Ravnateljstva policije i policijskih uprava Međimurske, Karlovačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske, Vukovarsko-srijemske, Dubrovačko-neretvanske i Ličko-senjske.
 
Seminar se provodi uporabom Big Blue Button (BBB) videokonferencijskog sustava koji je integriran u naš sustav e-obrazovanja.
 
Po završetku Seminara, u trajanju od pet radnih dana, polaznici će steći sljedeće kompetencije:
 
-   planirati nastavu poštujući specifičnosti učenja odraslih,
-   realizirati nastavu uvažavajući specifičnosti polaznika,
-   koristiti različite nastavne metode, oblike rada i nastavnu tehnologiju,
-   izraditi kvalitetnu pripremu nastave,
-   pokazati na primjeren način pripremljeni sadržaj,
-   pružati polaznicima konstruktivne i podržavajuće povratne informacije.
 
Seminar se provodi uz primjenu svih epidemioloških mjera za izvođenje nastave u zatvorenom prostoru naloženih od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.
 
Seminar su otvorili policijski službenik Aco Martinović iz Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju, voditelj Seminara,  i Ines Žabek iz Službe za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost, voditeljica nastave na Seminaru, koji su polaznicima zaželjeli uspješan seminarski tjedan.
 

Pisane vijesti | Odgoj i obrazovanje