Pedagoško-instruktivni seminar za predavače-instruktore

Seminar se provodi uporabom Big Blue Button (BBB) videokonferencijskog sustava koji je integriran u naš sustav e-obrazovanja

U organizaciji Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju Policijske akademije 22. studenog 2021.godine započeo je s radom Pedagoško-instruktivni seminar za predavače-instruktore. Seminar se provodi učenjem na daljinu za 9 policijskih službenika/ca iz Uprave za posebne poslove sigurnosti Ravnateljstva policije i policijskih uprava Požeško-slavonske, Splitsko-dalmatinske, Koprivničko-križevačke, Varaždinske, Karlovačke i Dubrovačko-neretvanske.
 
Seminar se provodi uporabom Big Blue Button (BBB) videokonferencijskog sustava koji je integriran u naš sustav e-obrazovanja.
 
Po završetku Seminara, u trajanju od pet radnih dana, polaznici će steći sljedeće kompetencije:
 
-   planirati nastavu poštujući specifičnosti učenja odraslih,
-   realizirati nastavu uvažavajući specifičnosti polaznika,
-   koristiti različite nastavne metode, oblike rada i nastavnu tehnologiju,
-   izraditi kvalitetnu pripremu nastave,
-   pokazati na primjeren način pripremljeni sadržaj,
-   pružati polaznicima konstruktivne i podržavajuće povratne informacije.
 
Seminar se provodi uz primjenu svih epidemioloških mjera za izvođenje nastave u zatvorenom prostoru naloženih od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.
 
Seminar su otvorili policijski službenik Aco Martinović iz Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju, voditelj Seminara, i Ines Žabek iz Službe za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost, voditeljica nastave na Seminaru, koji su polaznicima zaželjeli uspješan seminarski tjedan.

Pisane vijesti