Pedagoško-instruktivni seminar za predavače-instruktore

Seminar je organiziran za deset policijskih službenika iz pet Policijskih uprava, a provodi se putem sustava e-obrazovanje i aplikacije Skype for Business

U organizaciji Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju Policijske akademije 17. svibnja 2021. započeo je s radom Pedagoško-instruktivni seminar za predavače-instruktore. Seminar je organiziran za deset policijskih službenika iz Policijskih uprava brodsko-posavske, karlovačke, krapinsko-zagorske, ličko-senjske i varaždinske.
 
Zbog epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj uzrokovane epidemijom bolesti COVID 19, seminar se provodi putem sustava e-obrazovanja i aplikacije Skype for Business.
 
Po završetku seminara, u trajanju od pet radnih dana, polaznici će steći kompetencije planiranja i realiziranje nastave, korištenja različitih nastavnih metoda, izrade kvalitetne pripreme nastave, prikazivanja pripremljenog sadržaja te pružanja konstruktivne i podržavajuće povratne informacije.
 
Seminar su otvorili policijski službenik i voditelj seminara Aco Martinović iz te Ines Žabek, voditeljica nastave na seminaru, koji su polaznicima zaželjeli uspješan i kvalitetan rad.

Pisane vijesti