Pedagoško-instruktivni seminar za policijske službenike

Riječ je o petodnevnom seminaru na kojem će sudjelovati 17 policijskih službenika visoke stručne spreme

U ponedjeljak, 23. rujna u Policijskoj akademiji „Prvi hrvatski redarstvenik“ započeo je pedagoško-instruktivni seminar za 17 policijskih službenika iz različitih policijskih uprava.
Seminar se provodi u organizaciji Službe za cjeloživotno obrazovanje, Policijske akademije od 23. do 27. rujna 2024. godine.

Riječ je o petodnevnom seminaru na kojem će sudjelovati 17 policijskih službenika visoke stručne spreme.  Policijski službenici bit će osposobljeni kroz dopunsko-stručno usavršavanje, na razini svojih policijskih uprava/postaja provoditi obuku policijskih službenika iz modula za koje su prethodno određeni.
 
Otvorenju su prisustvovali voditelj Službe za cjeloživotno obrazovanje Ilija Jakić, pomoćnica voditelja Službe za razvoj policijskog obrazovanja i međunarodnu suradnju Lidija Pentavec i policijska službenica za pedagošku potporu Marija Pajur, koji su polaznicima zaželjeli dobrodošlicu te istaknuli važnost učenja i stjecanja znanja.
Obuka se provodi u kombinaciji kontaktne i online edukacije putem stranice e-obrazovanja MUP-a.
 
Cilj ovog seminara je unapređenje pedagoških vještina i znanja policijskih službenika, kako bi se osnažili njihovi kapaciteti za rad s različitim društvenim grupama i pojedincima.
 
Kroz interaktivne radionice, predavanja i praktične vježbe, sudionici će imati priliku usvojiti nove metode i tehnike koje će im pomoći u svakodnevnom radu.
 
Nakon završetka, policijski službenici dobit će certifikate o sudjelovanju, koji će im pomoći u daljnjem profesionalnom razvoju.

Pisane vijesti