Partneri projekta „Zapivala trišnja bila“ u posjetu Policijskoj akademiji

Slika topvijesti/2015/lipanj/pa_trisnja.jpg

Ujutro su već bili na postrojavanju s polaznicima i polaznicama. Pozdravio ih je voditelj škole Marijan Žuljević, družili su se s polaznicima, obišli su kapelicu Sveti Mihael, a instruktori policijske vožnje pokazali su im policijske motore i vozila. Posjet su završili

Foto: MUP RH 

Nakon suradnje Gradskog društva Crvenog križa Zagreb i Policijske akademije na projektu glazbeno-scenskog djela „Zapivala trišnja bila“ kontakti su nastavljeni posjetom Policijskoj akademiji u četvrtak, 18. lipnja.

Iako su u više navrata bili naši gosti tijekom rada na praizvedbi predstave u prosincu prošle godine, u četvrtak su korisnici Doma za starije osobe „Sveti Josip“, korisnici programa Crvenog križa za unaprjeđenje kvalitete života, osobe s intelektualnim teškoćama iz Sesveta i Dubrave te korisnici Centra za rehabilitaciju Zagreb imali prilike vidjeti kako žive i rade polaznici Policijske škole „Josip Jović“ i upoznati se s radom škole i akademije.

Ujutro su već bili na postrojavanju s polaznicima i polaznicama. Pozdravio ih je voditelj škole Marijan Žuljević, družili su se s polaznicima, obišli su kapelicu Sveti Mihael, a instruktori policijske vožnje pokazali su im policijske motore i vozila. Posjet su završili zajedničkim doručkom s polaznicima i polaznicama u restoranu Policijske akademije, a tijekom posjeta domaćin im je bila Maja Krajcar, voditeljica smjene, polaznice i polaznici, a naše goste predvodila je Svjetlana Kopčinović, autorica i redateljica glazbeno-scenskog djela „Zapivala trišnja bila“.



Stranica