Otvorena izložba likovnih radova i fotografija

U Policijskoj školi "Josip Jović" je otvorena izložba likovnih radova i fotografija autorice Tomislave Mihalj

U Policijskoj školi "Josip Jović" u srijedu, 12. lipnja, je otvorena izložba likovnih radova i fotografija autorice Tomislave Mihalj.

Na otvorenju su prisustvovali načelnik Policijske akademije "Prvi hrvatski redarstvenik" Josip Ćelić, voditelj Muzeja policije Nikša Jelovčić, autorica izložbe Tomislava Mihalj te brojni posjetitelji.

Svim prisutnima dobrodošlicu i zahvalu na dolasku uputio je voditelj Muzeja policije Nikša Jelovčić.

Načelnik Josip Ćelić zahvalio je autorici što je izabrala Policijsku akademiju za izlaganje svojih radova i naglasio je da akademija potiče izvrsnost u svim sferama života.

Autorica Tomislava Mihalj otvorila je izložbu, upoznala posjetitelje sa postavom izložbe te naglasila da su likovni radovi koji su nastali u periodu od 2018. do 2024. godine dio su kolekcija: Putovanje, Godišnja doba, Krajolici i Cvijeće. dok su izložene fotografije nastale tijekom putovanja na hodočašće u Lourdes 2023. godine.

Tomislava Mihalj je diplomirana slikarica koja je školovanje završila u Arthouse školi za crtanje i slikanje u Ljubljani a radi kao policijska službenica zaposlena u Ministarstvu unutarnjih poslova u Službi za informatiku.

Ova izložba predstavlja sjajan primjer suradnje Policijske akademije i umjetnika unutar sustava MUP-a te pruža priliku svima da uživaju u ljepoti umjetnosti.

Izložba će biti otvorena do 30. lipnja 2024., stoga pozivamo sve zainteresirane da posjete Policijsku školu i uživaju u likovnim i fotografskim radovima Tomislave Mihalj.
 

Pisane vijesti