Otvoren tečaj engleskog jezika

Slika /02_vijesti/2020/09/IMG_0915.JPG

Do kraja iduće godine 72 djelatnika MUP-a usavršit će znanje engleskog jezika  

Na Policijskoj akademiji 14. rujna svečano je otvoren ekstenzivni tečaj engleskog jezika za djelatnike Ministarstva unutarnjih poslova u trajanju od 300 školskih sati.

Tečaj je otvorio voditelj Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju Ilija Jakić, poželjevši polaznicima uspješno učenje i naglasivši kako je poznavanje stranih jezika preduvjet za kvalitetan rad u današnjem globaliziranom svijetu.

Djelatnici MUP-a, naime, sudjeluju u aktivnostima vezanima za članstvo u EU, provođenju mnogobrojnih međunarodnih programa i projekata te općenito ostvaruju kontakte sa sustručnjacima iz cijelog svijeta i proširuju svoja znanja korištenjem literature na engleskom jeziku. Kako sve to zahtijeva određenu razinu znanja jezika, u okviru Policijske akademije provode se tečajevi engleskog jezika B1, B2 i C1 razine.

Tijekom tečaja profesorice engleskog jezika iz Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju poučavat će 72 djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova u devet skupina. Tri skupine razine B1 vodit će Virna Lovrić-Jurilj, tri skupine B2 poučavat će Iva Eraković, a tri skupine razine C1 Gordana Turkalj-Bolta.

Treba napomenuti kako se tečaj, kao i svi u organizaciji Policijske akademije, provodi uz poštivanje svih epidemioloških preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. 

Stranica