Otvoren Pedagoško-instruktivni seminar

Slika /02_vijesti/2022/6 mjesec/PI 6 mjesec.jpg

Seminar se provodi uporabom Big Blue Button (BBB) videokonferencijskog sustava koji je integriran u sustav e-obrazovanja Policijske akademije

U organizaciji Službe za cjeloživotno  obrazovanje i smještajno obučne centre Valbandon i Dramalj Policijske akademije danas, 6. lipnja, započeo je s radom Pedagoško-instruktivni seminar za predavače-instruktore. Seminar se provodi učenjem na daljinu za deset policijskih službenica i službenika iz Policijskih uprava bjelovarsko-bilogorske, dubrovačko-neretvanske, osječko-baranjske, zadarske, varaždinske, šibensko-kninske, sisačko-moslavačke, splitsko-dalmatinske i vukovarsko-srijemske.
Seminar se provodi uporabom Big Blue Button (BBB) videokonferencijskog sustava koji je integriran u sustav e-obrazovanja Policijske akademije.

Po završetku Seminara, u trajanju od pet radnih dana, polaznici će steći kompetencije planiranja nastave poštujući specifičnosti učenja odraslih, realiziranja nastave uvažavajući specifičnosti polaznika, kao i koristiti različite nastavne metode, oblike rada i nastavnu tehnologiju. Uz to moći će izraditi  kvalitetnu pripremu nastave, pokazati na primjeren način pripremljeni sadržaj i pružati polaznicima konstruktivne i podržavajuće povratne informacije.

Seminar su otvorili policijski službenik Aco Martinović, voditelj seminara i Marija Pajur, voditeljica nastave na seminaru, koji su polaznicima zaželjeli  kvalitetan i uspješan rad.

Pisane vijesti