Otvoren drugi online pedagoško-instruktivni seminar

Još devet policijskih službenika iz policijskih uprava dubrovačko-neretvanske, vukovarsko-srijemske i karlovačke te iz Uprave za granicu proći će obuku za predavače-instruktore  

U organizaciji Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju te Službe za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost, na Policijskoj akademiji 11. svibnja otvoren je drugi od tri pedagoško-instruktivna seminara koji će biti održani u potpunosti online.

Tečaj je otvorio voditelj Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju Ilija Jakić, pozdravivši putem Skype for Business sve polaznike te predstavivši voditelja seminara Danijela Žugela i predavačicu Mariju Pajur iz Službe za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost.

- Moram reći da ovaj drugi seminar otvaramo s manje treme jer su dojmovi s prvog seminara proteklog tjedna iznenađujuće dobri. Ovim vidom nastave bili su vrlo zadovoljni i polaznici i mi u organizaciji - rekao je voditelj Jakić.

Polaznicima se obratila i voditeljica Službe za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost Mirjana Abramović, predstavivši im ukratko sustav e-obrazovanja na Policijskoj akademiji i pozvavši ih da koriste sustav i nakon seminara te slobodno otkrivaju njegove mogućnosti.

Voditelj tečaja Danijel Žugel pozdravio je polaznike tečaja iz policijskih uprava dubrovačko-neretvanske, vukovarsko-srijemske i karlovačke te iz Uprave za granicu Ravnateljstva policije, pozvavši ih da mu se obrate sa svim eventualnim pitanjima, te je predao riječ predavačici Pajur, koja je putem Skype for Business održala i prvo predavanje o učenju i pamćenju.

Na kraju tjedna, nakon održanog seminara, polaznici će steći pedagoške kompetencije za samostalno pripremanje, izvedbu i evaluaciju strukovne obuke te će im biti predstavljena uvjerenja o pohađanju seminara, koje će potom dobiti poštom.

Stranica