Održano prvo atletsko prvenstvo Policijske škole „Josip Jović"

Polaznici i učenici Policijske škole „Josip Jović“ sudjelovali na prvom atletskom prvenstvu Policijske škole „Josip Jović“ na ŠRC „Klaka“ u Zagrebu

Dana 2. svibnja 2024. godine u organizaciji i realizaciji stručnog aktiva sport i samoobrana, polaznici i učenici Policijske škole „Josip Jović“ sudjelovali su na prvom atletskom prvenstvu Policijske škole „Josip Jović“ na ŠRC „Klaka“ u Zagrebu.
 
Prvo atletsko prvenstvo Policijske škole održalo se u suradnji s novoosnovanim atletskim klubom „Sesvete“ te je zajednički cilj bio upoznati učenike i polaznike Policijske škole s „kraljicom sportova“, odnosno raznim atletskim disciplinama kao što su skok u dalj, bacanje kugle, sprint na 100 m, utrka na 400 m, utrka na 1500 m te štafeta 4x400 m.
 
Ovo atletsko prvenstvo bilo je prvo natjecanje na novouređenom atletskom stadionu ŠRC „Klaka“ u zagrebačkoj Dubravi te je i ubuduće planirana suradnja u cilju približavanja učenika i polaznika atletici.
 
Posebno bi istaknuli sljedeće rezultate:
 
  • polaznika Odjela 12, Luka Šetko - skok u dalj (6,00 m)
  • polaznik Odjela 12, David Vidović prvo mjesto na utrci 1500 m s vremenom 4:59 min
  • polaznica Odjela 8, Antonija Samardžić zlatna medalja u dvije različite trkačke discipline, 400 m (1:11 min) i 1500 m (6:18 min).

Polaznici i učenici Policijske škole „Josip Jović“ odazvali su se u velikom broju i čestitamo im na ostvarenim rezultatima.
 

Pisane vijesti