Održana utrka Holjevka

Slika Zaklada/Holjevka 2017naslovna.jpg

Zagrebački atletski savez u suradnji sa Zakladom policijske solidarnosti organizirao je utrku građana na 10 km, popularno nazvanu "Holjevka". Start utrke bio je na zagrebačkom Mostu slobode, a cilj utrke na Bundeku. U utrci je sudjelovalo oko 1000 građana od čijih će kotizacija Zagrebački atletski savez donirati Zakladu policijske solidarnosti simboličnim iznosom.

Zagrebački atletski savez u suradnji sa Zakladom policijske solidarnosti organizirao je utrku građana na 10 km, popularno nazvanu "Holjevka".  Start utrke bio je na zagrebačkom Mostu slobode, a cilj utrke na Bundeku.

U utrci je sudjelovalo oko 1000 građana od čijih će kotizacija Zagrebački atletski savez donirati Zakladu policijske solidarnosti simboličnim iznosom.

Organizator je omogućio i sudjelovanje za oko 300  pripadnika policije, polaznika Policijske akademije i djelatnika MUP-a. Svaki natjecatelj utrke na poklon je dobio majicu, medalju i diplomu. Obzirom da su policijski službenici izuzeti od kotizacije ideja je bila da svaki prijavljeni za utrku simboličnim iznosom pridonese humanitarnoj noti  ove utrke i to uplatom dobrovoljnog priloga  Zakladi policijske solidarnosti.

Najbolji muškarci u policijskoj kategoriji bili su: Luka  Špehar, Krešimir  Šimić, Dejan  Aman, Štefo  Lutz i Ivan  Barišić, dok su u ženskoj policijskoj kategoriji najbolje trčale: Maja Mikelić, Marija Kosi, Jelena Surjan, Ivona Ceković i Marija Mrđen.

U ukupnom poretku kod seniorki treće mjesto zauzela je Maja Mikelić, u kategoriji muškaraca do 50 godina na trećem mjestu bio je Ivan Marić-Blekić te u ženskoj kategoriji do 55 godina treće mjesto zauzela je Branka Marinov.

Čestitamo svima koji su sudjelovali u utrci, a posebne čestitke ovima s osvojenim medaljama.



Stranica