Održana radionica za nastavnike i odgajatelje

U suradnji s CARNET-om održana edukacija o e-Matici i e-Dnevniku

Dana 29. kolovoza 2022. Policijska akademija je u suradnji s CARNET-om (Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom) organizirala edukaciju policijskih službenika – nastavnika i odgajatelja Policijske škole „Josip Jović“.
           Predstavnici CARNET-a: Tihomir Markulin, pomoćnik ravnatelja za podršku korisnicima, Jurica Vratarić, voditelj centra potpore u Odjelu podrške korisnicima, Nikolina Brcko, moderator za e-Maticu i Petar Josipović, moderator e-Dnevnika održali su dvosatno poučavanje, započevši isto uvodnim izlaganjima o samoj e-Matici i samom e-Dnevniku i njihovim mogućnostima.
            U nastavku predavanja je pojašnjeno koje su obveze svakog od korisnika: administratora, razrednika, nastavnika i stručnog osoblja, te je i prezentirano samo korištenje e – Matice i e-Dnevnika na testom sustavu, od zaduženja na početku školske godine (kreiranje razrednih odjela, prebacivanje i uvoženje učenika iz e – Matice u e-Dnevnik, dodjeljivanje korisnika, nastavnika, predmeta), tijekom školske godine (upisivanje ocjena, radnih sati i izostanaka), te na kraju školske godine (zaključivanje ocjena i izdavanje svjedodžbi).
            Na kraju izlaganja, zaključeno je kako je Policijska škola „Josip Jović“ do sada unatoč tome što je tek nedavno ušla u CARNET-ov sustav uspješno odradila školsku godinu 2021./2022. godine, a sve uz pomoć i u suradnji s djelatnicima CARNET-ove službe za pomoć korisnicima „Helpdesk“  te se i nadalje očekuje konstruktivna buduća suradnja između te dvije institucije.

Stranica