Održana godišnja skupština umirovljenika unutarnjih poslova

Slika topvijesti/2014/travanj/umirovljenici/skupstina4.jpg

Zamjenik ministra unutarnjih poslova Evelin Tonković pozdravio je sve u ime potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića.

Foto: MUP

Na Visokoj policijskoj školi na Policijskoj akademiji održana je danas, 9. travnja, redovita godišnja skupština Udruge umirovljenika unutarnjih poslova Zagreb. Zamjenik ministra unutarnjih poslova Evelin Tonković pozdravio je sve u ime potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića.

- Svakom od vas zahvaljujem na svemu što ste u svom radnom vijeku učinili za dobrobit i unaprjeđenje policijske organizacije i službe. Učinili ste mnogo, jer bez vas danas ne bi bilo ove i drugih zgrada, kao ni raznih alata i metoda rada. Hvala na svemu što ste učinili za Ministarstvo unutarnjih poslova – rekao je zamjenik Tonković i naglasio da je Ministarstvo unutarnjih poslova uvijek otvoreno za umirovljenike unutarnjih poslova.

Predsjednik Udruge umirovljenika unutarnjih poslova Zagreb Savo Eškičević podsjetio je kako je u prošloj 2013. godini središnja aktivnost bila zaštita i ostvarivanje prava umirovljenika MUP-a te su je obilježili mnogi pokušaji izuzimanja korisnika policijskih mirovina iz kategorije tzv. povlaštenih mirovina.

Na skupštini se raspravljalo o izvješću o radu, financijskom izvješću i izvješću Nadzornog odbora za 2013. godinu, a predstavljen je plan rada i prijedlog prihoda i rashoda za 2014. godinu.

Na skupštini su prisustvovali i zamjenik ministra rada i mirovinskog sustava Božidar Štubelj i voditelj Operativno-komunikacijskog centra policije Policijske uprave zagrebačke Josip Hibler.

Savo Eškičević zahvalio je Ministarstvu unutarnjih poslova što je ustupilo prostor za održavanje skupštine.

Udruga umirovljenika unutarnjih poslova Zagreb, osim organiziranja raznih izleta i drugih aktivnosti, bavi se i humanitarnim radom i pruža pomoć svojim članovima.



Stranica