Održan prvi webinar o korištenju e-obrazovanja za nastavnike

Od 16. ožujka nastava na Policijskoj akademiji se za polaznike Policijske škole i redovne studente Visoke policijske škole odvija na daljinu

Za nastavnike Visoke policijske škole i Policijske škole „Josip Jović“ danas, 20. ožujka u 9 sati održan je prvi webinar o korištenju sustava e-obrazovanja.

Webinar je održao voditelj Centra za e-učenje Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Jasmin Klindžić koji sudjeluje u projektu e-obrazovanja sa Službom za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost Policijske akademije.

Tako su nastavnici saznali koji se alati za webinare i snimanje predavanja preporučuju, scenarijima primjene i ostali savjeti za rad u sustavu e-obrazovanju.

Webinar se neki pratili i on-line na internetskoj stranici Srca.

Od ponedjeljka, 16. ožujka nastava na Policijskoj akademiji za polaznike Policijske škole „Josip Jović“ i redovne studente Visoke policijske škole se odvija na daljinu, odnosno na sustavu e-obrazovanje gdje se nalaze i sve detaljne upute za korištenje sustava.

Sustav e-obrazovanja namijenjen je upravljanju obrazovnim sadržajem i najkorišteniji je takav alat za učenje online u svijetu, omogućujući i interaktivnu nastavu i virtualno organiziranje kolegija.

Stranica