​Održan prvi online tečaj

Slika /02_vijesti/2020/05/novi tecaj/IMG_8305.JPG

Devet policijskih službenika iz policijskih uprava dubrovačko-neretvanske, vukovarsko-srijemske i karlovačke te iz Uprave za granicu uspješno završilo petodnevni online pedagoško-instruktivni seminar

U organizaciji Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju te Službe za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost, na Policijskoj akademiji 8. svibnja završen je prvi od tri seminara za predavače-instruktore koji će biti održani u potpunosti online.

Za polaznike seminara pripremljen je kolegij na sustavu e-obrazovanja Policijske akademije, sa svim radnim materijalima, dok su predavanja bila održana putem Skype for Business.

Načelnik Policijske akademije Dubravko Novak prilikom zatvaranja zahvalio je svim polaznicima te voditelju tečaja Danijelu Žugelu i prije svega predavačici Mariji Pajur.

Ovaj program polaznicima je omogućio dopunu i proširenje znanja novim metodama rada, dok Ministarstvu osigurava značajne uštede.

Polaznici su istaknuli kako su svjesni da je bilo potrebno uložiti mnogo truda i vremena kako bi se ovaj projekt ostvario te su zahvalili kolegicama i kolegama Policijske akademije koji su bili uključeni u organizaciju i provedbu tečaja.

Riječima jednog od polaznika: „Iako bih osobno volio da je održan uživo, ovakav oblik online seminara kvalitetom ne zaostaje za klasičnim načinima održavanja seminara.“

Stranica