Održan malonogometni turnir na novom terenu financiranom sredstvima FRONTEX-a

Turnir na novom umjetnom travnjaku ne predstavlja samo sportsku manifestaciju, već je i pokazatelj kontinuirane podrške i ulaganja u razvoj policijskih službenika

Na novo postavljenom umjetnom travnjaku odigran je malonogometni turnir povodom “Dana policije” i završetka školovanja. Teren visoke kvalitete pružio je savršenu podlogu za nastup čak 29 ekipa, a prvo mjesto osvojio je odjel 18. Na postolju su još završili odjel 6 kao drugi i odjel 13 kao treći u ukupnom poretku. 
 
Novi umjetni travnjak je rezultat nastojanja Policijske akademije "Prvi hrvatski redarstvenik” da pruži najbolje moguće uvjete za treniranje i natjecanje svojih polaznika.
Osim što zadovoljava najviše standarde kvalitete, teren simbolizira obvezu prema promociji sportskog i zdravog načina života među djelatnicima i polaznicima.

Policijski službenik treba biti u vrhunskoj kondiciji, zbog čega je neizmjerno važno ulagati u stvaranje optimalnih uvjeta za to. Osim turnira, travnjak će biti mjesto gdje će se odvijati razne sportske aktivnosti, treninzi i edukacije, čime će se osigurati kontinuirana tjelesna priprema polaznika.
 
Jedna od najznačajnijih suradnji koja je doprinijela sportskim kapacitetima na Policijskoj akademiji "Prvi hrvatski redarstvenik” je ona s europskom agencijom Frontex. Zajednički projekti s Frontexom, koji je partner naše institucije od 2017. godine, uvelike su obogatili sportsku infrastrukturu.
 
Čestitamo svim sudionicima na njihovom trudu i sportskom duhu te posebno pobjednicima na izvanrednom postignuću. Veselimo se budućim sportskim događajima na ovom novom terenu.

Pisane vijesti