Objavljen Godišnjak 15. naraštaja Policijske škole „Josip Jović“

Slika /03_policijska_skola/2020/godisnjak/Godisnjak_18.9.2020._page-0001.jpg

Publikacija, osim teksta i fotografija donosi i multimedijalni sadržaj, poput dokumenata i video materijala koje je moguće preuzeti klikom na poveznice

Policijska škola Josipa Jovića izradila je elektronski Godišnjak 15. naraštaja polaznika Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2019./2020. godini.

Na Policijskoj akademiji prošlog su tjedna održane svečane promocije 15. naraštaja budućih policijskih službenika koji su zbog epidemije bile podijeljeni u tri skupine i to bez pratnje rodbine i prijatelja, što je ranije bio slučaj.

Godišnjak na gotovo 80 stranica donosi kako se izvodila nastava u ovoj izazovnoj školskoj godini, od kontakte, online nastave i njihove kombinacije. Bez obzira na sve izazove uzrokovane epidemijom i snažnim potresom u ožujku ove godine u kojem je oštećena Policijska akademija, a restoran nije za uporabu, nastavnici i odgajatelji Policijske škole posebno su se morali potruditi i prilagoditi novim okolnostima, a sve kako bi ova generacija uspješno svladala sva policijska znanja i vještine, a čemu više pročitajte u Godišnjaku.

Saznajte što su još radili naši polaznici nakon nastave, od sportskih, humanitarnih do glazbenih aktivnosti. 

Publikacija, osim teksta i fotografija donosi i multimedijalni sadržaj, poput dokumenata i video materijala koje je moguće preuzeti klikom na označene poveznice.  

Zbog veličine dokumenta, Godišnjak Policijske škole "Josip Jović" 2019./2020. možete preuzeti u dvije rezolucije: 
   
 

Stranica