Obavijest kandidatima o testiranju za javni natječaj od 17.7.2015.

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/MUP_ILUSTRACIJE/MUPRHGRB.jpg

Foto: MUP/Ilustracija

Komisije za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu u Ministarstvo unutarnjih poslova, izvješćuju da će se testiranje kandidata/kandidatkinja koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova, te u Narodnim novinama, broj: 78/2015 dana 17.7.2015. godine održati 23. i 24. rujna 2015. godine na Policijskoj akademiji, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, Visoka policijska škola s početkom u 10.00 sati.

Pisani dio testiranja sastoji se od poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske i provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta. Za radna mjesta pod rednim brojevima 1, 4, 6 i 8 testiranje će se provesti i iz znanja engleskog jezika.

Pravni izvori za pripremanje kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova, kao prilog javnom natječaju za svako radno mjesto.

Smatra se da je kandidat/kandidatkinja koji nije pristupio testiranju povukao/povukla prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom.

Najbolje rangirani kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom.

Termini razgovora s kandidatima bit će određeni naknadno, a mjesto održavanja razgovora, kao i točan termin razgovora za svakog pojedinog kandidata također će biti objavljeni na web stranici ovog Ministarstva.

Imena kandidata / kandidatkinja koji udovoljavaju formalnim uvjetima iz javnog natječaja i koji su pozvani na testiranje, datum testiranja i radna mjesta za koja su pozvani na testiranja kandidati mogu saznati klikom OVDJE.



Stranica