Natjecanje u plivanju u povodu Dana policije 29. rujna

Slika topvijesti/rujan08/2TX_plivanje_IMG_3442.jpg

Danas, 19. rujna, u 9 sati na Gradskim bazenima „Cerine“ u Koprivnici održano je natjecanje u plivanju policijskih službenika Policijske uprave koprivničko – križevačke.Riječ je o prvom od planiranih događanja tijekom mjeseca rujna u povodu obilježavanja Dana policije 29. rujna ove godine.

Danas, 19. rujna u 9 sati na Gradskim bazenima „Cerine“ u Koprivnici održano je natjecanje u plivanju policijskih službenika Policijske uprave koprivničko – križevačke.Riječ je o prvom od planiranih događanja tijekom mjeseca rujna u povodu obilježavanja Dana policije 29. rujna ove godine. Drugo je to športsko natjecanje ove vrste policijskih službenika Policijske uprava u prekrasnom objektu gradskih bazena. Inače, zahvaljujući uzornoj suradnji s Gradom Koprivnicom i Zajednicom športskih udruga grada, policijski službenici i svi ostali zaposlenici Policijske uprave koprivničko – križevačke imaju na raspolaganju slobodne termine te koriste bazen kako bi podigli opću tjelesnu pripremljenost i za rekreaciju.

Za razliku od prethodne godine, kad je natjecanje održano u ekipnoj „šprinterskoj“ disciplini (štafeta 4x25 metara), ove godine su se policijski službenici natjecali u disciplini 50 metara slobodno - za pojedince. U ovom „finalnom“ natjecanju sudjelovalo je devet policijskih službenika.

Nakon zanimljivih i nadasve borbenih utrka ostvareni su sijedeći najbolji rezultati:

  1. Davor Stručić, Odjel kriminalističke policije                     32.25
  2. Darko Rep, Odjel kriminalističke policije                         34.25
  3. Vedran Blažeković, Interventna jedinica policije 34.54

Pehare i prigodne poklone za osvojena mjesta natjecateljima će dodijeliti gosp. Dragutin Vurnek, načelnik Policijske uprave na svečanoj akademiji 24. rujna 2008. godine.




Stranica