​Najava webinara: Dekan Borovec odgovora na pitanja studenata

Slika /02_vijesti/2020/04/naslovna_e-obrazovanje.jpg

Webinar će se održati u srijedu, 29. travnja u 11 sati, a moći će ga pratiti samo korisnici sustava e-obrazovanja Policijske akademije  

 
Nakon što je 13. ožujka obustavljeno izvođenje nastave na visokim učilištima, nastava za redovite studente stručnog studija Kriminalistike prebačena je na sustav učenja da daljinu Policijske akademije e-obrazovanje. Predavanja za izvanredne studente prvo su bila odgođena ali su i ona nastavljena na daljinu sredinom travnja. 
 
Iako studenti preko sustava e-obrazovanja izvršavaju svoje obveze u obliku vježbi, zadaća i seminarskih radova, ukidanje klasične nastave na Visokoj policijskoj školi potaknulo je mnoga pitanja studenata stručnog i specijalističkog studija Kriminalistike. 
 
Kako su studenti uglavnom zaposlenici u operativnim službama MUP-a, koje još uvijek rade u izvanrednim okolnostima, studenti imaju mnoga pitanja na koja će im odgovoriti dekan Visoke policijske škole dr. sc. Krunoslav Borovec u webinaru koje će se održati u srijedu, 29. travnja u 11 sati preko usluge YouTube live, a moći će ga pratiti samo korisnici sustava e-obrazovanja Policijske akademije.
 
Pristup webinaru nalazi se na sustavu e-obrazovanje


Stranica