NAJAVA: Seminar „Prevencija kriminaliteta“

U organizaciji Saveznog ministarstva unutarnjih poslova SR Njemačke i Ravnateljstva policije, Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, održat će se seminar na temu „Prevencija kriminaliteta – rad savjetovališta za prevenciju“...

Na Policijskoj akademiji u Zagrebu, od 17. do 21. listopada ove godine u organizaciji Saveznog ministarstva unutarnjih poslova SR Njemačke i Ravnateljstva policije, Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, održat će se seminar na temu „Prevencija kriminaliteta – rad savjetovališta za prevenciju“.

Seminar će se održati u okviru, strategije djelovanja Policija u zajednici i projekta „Unapređenje i razvoj kriminalističke prevencije“, a tijekom petodnevnog skupa iskustva će razmijeniti hrvatski i njemački stručnjaci ministarstava unutarnjih poslova, iz područja kriminalističke policije.

Kao gosti predavači seminaru će prisustvovati Andreas Stenger iz Policijske uprave Heidelberg, Josef Bronner iz Policijske uprave Rottweil, Bernhard Weiss sa Policijske akademije MUP-a Savezne pokrajine Baden-Wüttemberg, te Meinrad Drumm, Leo Keidel i Dieter Troppmann.
 


Stranica