NAJAVA: 6. ZAGREB21 – zagrebački proljetni polumaraton i prvenstvo Hrvatske u utrci na 21 km za pripadnike MUP-a

Slika /02_vijesti/2021/4 mjesec/zg-fotka-1200x600.jpg

Treće pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u polumaratonu za pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova održati će se u nedjelju 2. svibnja 2021. godine

Ovogodišnja atletska cestovna utrka 6. ZAGREB21 održati će se kroz dva dana po slijedećem rasporedu: 1. svibnja (subota) – utrka na 5 km sa startom u 18:30 sati ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, gdje se nalazi i cilj utrke, te 2. svibnja (nedjelja) – polumaraton i štafeta sa startom u 8:30 sati također ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Utrka u kategoriji polumaratona predstavljati će treće po redu pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u polumaratonu za pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova.

Prijave za polumaraton potrebno je najkasnije do 28. travnja dostaviti na e-mail policijske službenice Marije Šikić msikic4@mup.hr sa traženim podacima iz ranije dostavljenog prijavnog obrasca (ime i prezime, datum rođenja, e-mail, grad, ustrojstvena jedinica, naznaka pojedinačnog ili ekipnog natjecanja te veličina majice).

Prijave za utrku na 5 km i štafetu zainteresirani pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova mogu izvršiti direktno preko internetske stranice organizatora https://www.utrka.com/utrke/zg21/2021/prijava/ najkasnije do 28. travnja 2021. godine.

Organizatori osiguravaju održavanje utrke pridržavajući se svih važećih pravila i mjera propisanih od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite RH uz poseban Covid-19 protokol izrađen u suradnji sa Svjetskom atletskom federacijom za održavanje cestovnih utrka s većim brojem sudionika.

Više informacija o šestom zagrebačkom proljetnom polumaratonu u organizaciji AK  Maraton 2000 i AK Maksimir uz partnerstvo Hrvatskog atletskog saveza možete pročitati na internetskoj stranici https://zagreb21.run/ .

Sretno na utrci!

Stranica