Na Policijskoj akademiji predstavljen Zagrebački maraton

Slika topvijesti/2016/rujan/zg_maraton_s.jpg

Zagrebački atletski savez omogućit će polaznicima Policijske akademije i policijskim službenicima sudjelovanje bez kotizacije u ovogodišnjem Zagrebačkom maratonu i drugim aktivnostima kojima je organizator. 

Tajnik Zagrebačkog atletskog saveza Franjo Kordić  i direktor Zagrebačkog maratona Dragan Janković predstavili su jučer, 22. rujna, ovogodišnji Zagrebački maraton i aktivnosti Zagrebačkog atletskog saveza polaznicima i djelatnicima Policijske akademije u kino dvorani Visoke policijske škole.

Naime, Zagrebački atletski savez omogućit će polaznicima Policijske akademije i policijskim službenicima sudjelovanje bez kotizacije u ovogodišnjem Zagrebačkom maratonu i drugim aktivnostima kojima je organizator. Umjesto kotizacije, ove godine, sudionici su pozvani da uplate dobrovoljne priloge koji će biti donirani za obnovu vukovarskog vodotornja. Kako je utrka humanitarnog karaktera i Zagrebački atletski savez će dio svojih prihoda preusmjeriti za istu namjenu.

Načelnik Policijske akademije Želimir Radmilović pozvao je sve nazočne da se prijave, te naglasio kako će i oni na taj način doprinijeti promicanju sporta i humanosti. Sudjelovanje će im ujedno biti i izazov za testiranje vlastitih mogućnosti, prilika za druženje i stjecanje novih prijateljstava.

Više o utrci možete pročitati na: http://www.zagreb-marathon.com/hr/



Stranica