Na Policijskoj akademiji održan program Mladi sportaši

Slika topvijesti/2015/studeni/Djeca_PA/djeca_Tx_1.jpg

Inovativan je to program sporta koji kroz igru za djecu od dvije do sedam godina starosti s razvojnim i intelektualnim teškoćama ali i njihove vršnjake bez teškoća.

 Foto: Policijska akademija

Polaznici Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/ka 2015./2016. Policijske škole Josipa Jovića sudjelovali su u programu Mladi sportaši Specijalne olimpijade Hrvatske koji se održao u sportskoj dvorani na Policijskoj akademiji u četvrtak 26. studenoga.

Mladi sportaši je inovativni program sporta kroz igru za djecu od dvije do sedam godina starosti s razvojnim i intelektualnim teškoćama ali i njihove vršnjake bez teškoća.

Program je otvorio Zdenko Mlakar, predsjednik Specijalne olimpijade Hrvatske  koji je načelniku Policijske akademije Želimiru Radmiloviću predao baklju Međunarodne Specijalne olimpijade na kojoj sudjeluju policajci iz svih zemalja svijeta.

Načelnik  Policijske akademije Želimir Radmilović poželio je dobrodošlicu svim sudionicima natjecanja te  naglasio kako je Policijska akademija sa zadovoljstvom prihvatila suradnju sa Specijalnom olimpijadom Hrvatske.

Program je okupio oko 70 mališana u dobi do sedam godina koji su svoje vještine iskazali na sportskom poligonu gdje su svoj doprinos dali i polaznici akademije koji su ih kroz natjecanje vodili.

Na kraju natjecanja dodijeljene su medalje, diplome i prigodni poklon paketi svim natjecateljima.



Stranica