Na orijentacijskom trčanju polaznici PA osvojili tri medalje

Slika topvijesti/2015/listopad/Orijentacijskasekcija1718/naslovna.jpg

U štafeti u kategoriji "open" 3. mjesto osvojile su polaznica Odjela 8 Policijske škole "Josip Jović" Marina Valentić i studentica Visoke Policijske škole Marina Pajić. U nedjelju, 18. listopada, održano je natjecanje "Zagreb Open 2015" u istoj kategoriji na Sljemenu kod planinarskog doma Mala Hunjka. Staza je bila šumska i teška s 13 kontrolnih točaka, koju su polaznici savladali bez poteškoća. U kategoriji "open" polaznik Odjela 8 Andrej Biro osvojio je 1. mjesto, a 2. mjesto osvojio je njegov kolega iz odjela Ivan Ćurić.

Foto: MUP
 
Orijentacijska sekcija Policijske akademije sudjelovala je na dvodevnom natjecanju u Zagrebu u subotu i nedjelju, 17. i 18. listopada.
 
Prvo natjecanje polaznika Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/ka 2015./2016. generacije P-11 održano je pod vodstvom Dalibora Sovilja, voditelja sekcije i voditelja obrazovne skupine, u subotu, 17. listopada, na državnom prvenstvu u štafeti na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. U štafeti u kategoriji "open" 3. mjesto osvojile su polaznica Odjela 8 Policijske škole "Josip Jović" Marina Valentić i studentica Visoke Policijske škole Marina Pajić. U nedjelju, 18. listopada, održano je natjecanje "Zagreb Open 2015" u istoj kategoriji na Sljemenu kod planinarskog doma Mala Hunjka. Staza je bila šumska i teška s 13 kontrolnih točaka, koju su polaznici savladali bez poteškoća. U kategoriji "open" polaznik Odjela 8 Andrej Biro osvojio je 1. mjesto, a 2. mjesto osvojio je njegov kolega iz odjela Ivan Ćurić.
 
Sljedeće natjecanje održava se u subotu i nedjelju, 24. i 25. listopada, u Sv. Martinu na Muri. U subotu će biti održano državno prvenstvo u noćnoj utrci, a u nedjelju dvije sprint trke s početkom u 10 i 14 sati.


Stranica