Ministar Ranko Ostojić raspisao Interni oglas za osam rukovoditelja

Slika ILUSTRACIJE/policija2.jpg

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić na temelju članka 62. Zakona o policiji, a u svezi s uredbom o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi i Pravilnika o unutarnjem redu Ministarstva unutarnjih poslova raspisao je interni oglas za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova.

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić na temelju članka 62. Zakona o policiji, a u svezi s Uredbom o raspisivanju i provedbi  javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi i Pravilnika o unutarnjem redu Ministarstva unutarnjih poslova raspisao je interni oglas za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova.

Interni oglas raspisan je za načelnika Ureda glavnog ravnatelja policije, načelnika Ureda za posebne poslove sigurnosti, načelnika Policijske akademije, načelnika Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“, zapovjednika Zapovjedništva specijalne policije, načelnika Operativno komunikacijskog centra, načelnika Sektora za potporu kriminalističke policije i načelnika Sektora općeg kriminaliteta, terorizma i ratnih zločina.

Interni oglas za popunu slobodnih radnih mjesta provodi Komisija za provedbu internog oglasa koju imenuje ministar, a o rezultatima internog oglasa kandidati/kinje će biti obaviješteni dostavom rješenja o izboru kandidata/kinje u roku od tri mjeseca od dana objave oglasa na web stranicama Ministarstva uprave.

Interni oglas možete pročitati ovdje.



Stranica