Koncert uoči Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

Slika topvijesti/2015/prosinac/uriho.jpg

Na koncertu su nastupili i Tamburaški orkestar i Vokalni ansambl MUP-a te Zbor Policijske akademije. Pod ravnanjem prof. Nevenke Pavleković, izveli su blok poznatih evergreena.  

Foto: MUP 

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i Dana Ustanove za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom - URIHO u Koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" održan je u utorak, 1. prosinca, s početkom u 18 sati svečani koncert na kojem su među brojnim izvođačima nastupili i Tamburaški orkestar i Vokalni ansambl MUP-a te Zbor Policijske akademije. Pod ravnanjem prof. Nevenke Pavleković, izveli su blok poznatih evergreena.

Uz svoje stalne soliste Borisa Novaka i Ivana Puljića, orkestar, vokalni ansambl i zbor izveli  su nekoliko skladbi uz poznate vokalne umjetnike Tomislava Brajšu, Peru Rogana i Lejdi Oreb, koja je ujedno bila i voditeljica cijele svečanosti. Uz navedene, tijekom dvosatnog umjetničkog programa, nastupili su i Zdravko Škender, Soul Fingersi i Tamburaški sastav Vremeplov. 

Kao i prethodnih godina, i ovu je kulturnu manifestaciju organizirala gradska ustanova URIHO, koja ove godine slavi svoj  69. rođendan.



Stranica