Još jedan sportski uspjeh učenice Policijske škole "Josip Jović"

Antonela Peći, učenica četvrtog razreda Policijske škole „Josip Jović“, osvojila brončanu medalju

Prošle nedjelje, 6. listopada 2024., u dvorani Sutinska vrela u Zagrebu održan je jaki međunarodni turnir u judu „Black Belt Open“ na kojem se okupilo 838 judaša i judašica iz 66 klubova iz devet država - Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Slovenije, Mađarske, Austrije, Srbije, Češke i Rumunjske.

Na turniru je nastupila učenica četvrtog razreda Policijske škole „Josip Jović“ Antonela Peći, članica Judo kluba „Policijska akademija“ koja je postigla izniman rezultat, osvojivši brončanu medalju u juniorskoj kategoriji do 52 kilograma. Antonela je time pokazala odličnu formu za predstojeće mlađe seniorsko prvenstvo Hrvatske koje će se održati za dva tjedna.

Inače, Ravnateljstvo policije, Policijska akademija „Prvi hrvatski redarstvenik“ i Judo klub „Policijska akademija“ godinama provode zajednički projekt uvođenja tog popularnog borilačkog sporta u hrvatsku policiju. Cilj je projekta približiti taj olimpijski sport polaznicima Policijske akademije „Prvi hrvatski redarstvenik“.

Pod vodstvom licenciranih trenera Hrvatskog judo saveza, učenici Policijske škole „Josip Jović“, polaznici programa prekvalifikacije za zanimanje policajac/policajka te studenti Veleučilišta kriminalistike i javne sigurnosti mogu triput tjedno tijekom cijele godine trenirati judo. Upravo time mogu naučiti i usavršiti nova motorička znanja te razviti i podignuti kondicijske sposobnosti, što će im zasigurno koristiti u obavljanju policijskih zadaća, ali i u daljnjem životu.

Čestitamo našoj učenici Antoneli Peći i želimo joj još puno osvojenih medalja!
 

Stranica