Izuzetno uspješno održano Prvenstvo Hrvatske u preciznom i brzom gađanju u disciplinama serijskog VK pištolja i revolvera

Tri policijska službenika osvojila ekipna tri 1. mjesta u svim disciplinama te dva prva mjesta i jedno treće mjesto u pojedinačnoj konkurenciji na Prvenstvu Hrvatske

U Zagrebu je na Automatskoj streljani „Vrapčanski potok“ tijekom vikenda 17. i 18. rujna pod okriljem Hrvatskog streljačkog saveza održano natjecanje - Prvenstvo Hrvatske u disciplinama VK pištolj i revolver na papirnate mete.

Nakon tehničkog sastanka i nužnog tehničkog pregleda oružja uslijedilo je otvaranje natjecanja u disciplinama VK pištolj 10+10; VK revolver 10+10 te VK pištolj i revolver 15+15. Članovi ekipa nastupali su po modelu 1+1+1.

Natjecanje je organizirano u organizaciji Zagrebačkog streljačkog saveza u disciplinama VK pištolj i revolver. Sudjelovalo je stotinjak natjecatelja te 18 ekipa iz Zagreba, Splita, Marčane, Rijeke, Karlovca, Krasice, Čakovca, Slavonskog Broda, Osijeka, Vodica, Koprivnice i Bjelovara. Radilo se o najvrsnijim streljačkim predstavnicima koji su se natjecali uime svojih streljačkih klubova i ekipa, ali i pojedinačno.

Izuzetnu sigurnost, preciznost, snagu, brzinu i usredotočenost tom su prigodom iskazali natjecatelji Streljačke udruge „Sveti Mihovil“ Lučko u sastavu: Josip Ćelić, Igor Praunsperger i Veljko Županić - koji su u sve tri discipline osvojili ekipno 1. mjesto.

Zavidan rezultat postigao je natjecatelj Igor Praunsperger – u disciplini - pištolj VK 10+10 –pojedinačno 3. mjesto; te u disciplini revolver VK 10+10 nakon raspucavanja pojedinačno 1. mjesto.
Drugoga je dana natjecanja Veljko Županić u zahtjevnoj disciplini VK pištolj i revolver 15+15 osvojio pojedinačno 1. mjesto.

Čestitamo našim predstavnicima na izvrsnim rezultatima te uručenom peharu i medaljama kojima su se pritom ponosno okitili!
 
 
 

Stranica