Instruktori policijske vožnje u motociklističkoj koloni sjećanja na žrtve Vukovara

Slika topvijesti/2014/Studeni/Vukovar/vukovar_mala.jpg

Povodom obilježavanja 23. godišnjice sjećanja na žrtve Vukovara policijski službenici Policijske akademije, instruktori policijske vožnje Frane Čović, Josip Šoštarić iMirko Capan sudjeluju u motociklističkoj koloni koju zajedno s udrugama proizašlim iz Domovinskog rata organizira Moto klub „Korkyra riders“. Motociklistička karavana 13. studenoga u poslijepodnevnim satima krenula je s Prevlake, određenim etapama prema Vukovaru. Dolazak u Vukovar predviđen je za 18. studenoga, na Dan sjećanja na žrtve Vukovara 1991.

Foto: MUP

Povodom obilježavanja 23. godišnjice sjećanja na žrtve Vukovara policijski službenici Policijske akademije, voditelj policijske vožnje Frano Čović i instruktori policijske vožnje Josip Šoštarić i Mirko Capan sudjeluju u motociklističkoj koloni koju zajedno s udrugama proizašlim iz Domovinskog rata organizira Moto klub „Korkyra riders“.

Motociklistička kolona 13. studenoga u poslijepodnevnim satima kreće s Prevlake, određenim etapama prema Vukovaru. Dolazak u Vukovar predviđen je za 18. studenoga, na Dan sjećanja na žrtve Vukovara 1991.

Spomenuti policijski službenici su u ovoj manifestaciji sudjelovali i prošle godine, a njihova prisutnost i otvorenost policije korisna je prvenstveno u smislu sigurnosti svih sudionika u prometu i nesmetanu protočnost kolone ostvarenu putem komunikacije s operativnim dežurstvima policijskih uprava.



Stranica