Europski tjedan mobilnosti – održana edukacija službenika zagrebačke Gradske uprave

Slika topvijesti/2015/rujan/TV_edukacija_1.jpg

Sudjelovalo je dvadesetak službenika i službenica Gradske uprave predvođenih Milanom Bandićem, gradonačelnikom Grada Zagreba. Pohvalivši akciju, zagrebački gradonačelnik  

Foto: MUP

U okviru Europskog tjedna mobilnosti koji se održava od 16. do 22. rujna na Policijskoj akademiji službenicima Gradske uprave održana je u petak, 18. rujna 2015. godine, edukacija  o pravilima i propisima vožnje biciklom.

Sudjelovalo je dvadesetak službenika i službenica Gradske uprave predvođenih  Milanom Bandićem, gradonačelnikom Grada Zagreba Milan Bandić koji je predvodio je kolonu biciklista. Pohvalivši akciju, zagrebački gradonačelnik je čestitao i uručio medalje svim sudionicima naglasivši kako vlastitim primjerom ukazuju na važnost prometne kulture i tolerancije prema svim sudionicima prometa.


Edukaciju su održali Vlado Tašner, nastavnik stručnih predmeta iz teorijskog dijela prometnih propisa koji se odnose na sudjelovanje biciklista u prometu, a Gordan Kernc,  voditelj programa opće tjelesne pripreme sa dvojicom polaznika Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/ka 2015./2016. postavio je poligon kojim su prošli djelatnici Gradske uprave te im prethodno sa polaznicima demonstrirao tehniku sigurne vožnje biciklom.



Stranica