Erasmus+ info dan Visoke policijske škole

Na informativnom danu studentima su predstavljene  sve mogućnosti s naglaskom na mobilnosti u svrhu Erasmus+ stručne prakse u programskim zemljama te upute za uspješnu prijavu

Visoka policijska škola organizirala je u četvrtak, 23. siječnja Erasmus+ info dan povodom raspisivanja novog natječaja za mobilnost studenata u akademskoj godini 2019./2020.

Na informativnom danu studentima su predstavljene  sve mogućnosti s naglaskom na mobilnosti u svrhu Erasmus+ stručne prakse u programskim zemljama te upute za uspješnu prijavu.

U ugodnoj i opuštenoj atmosferi raspravljalo se o procedurama odlaska na navedeni program, natječaju, partnerskim institucijama na koju studenti imaju priliku otići te drugim  korisnim informacijama vezanim za Erasmus+ program.

Veći dio Info dana  bio je posvećen mobilnosti u svrhu stručne prakse i stvarnim iskustvima i pričama našeg studenta koji je dvomjesečnu stručnu praksu odradio u berlinskoj policiji te njegovog mentora, policijskog službenika Vanje Šćekića koji je studentima i prezentirao organizaciju i funkcioniranje berlinske policije (Polizeipräsident in Berlin).
 
 

Stranica