Edukativno druženje s mališanima na Policijskoj akademiji

Slika topvijesti/2013/studeni/PA/Naslovna.jpg

U okviru Akcijskog plana prometne preventive, osamdesetak djece iz četiri zagrebačka dječja vrtića, uz prisutnost roditelja i odgajatelja testiralo je svoje znanje o sigurnom kretanju u prometu. 

Foto: MUP

Na Policijskoj akademiji, u sklopu akcije Županijskog tima prometne preventive dječjih vrtića Grada Zagreba, u subotu, 9. studenog, na prometnom poligonu održano je predavanje i testiranje pravilnog i sigurnog kretanja u prometu. U okviru Akcijskog plana prometne preventive, osamdesetak djece iz četiri zagrebačka dječja vrtića, uz prisutnost roditelja i odgajatelja testiralo je svoje znanje o sigurnom kretanju u prometu.

Nakon dobrodošlice voditelja Policijske škole „Josip Jović“ Marjana Žuljevića, prometnih policajaca i polaznika Policijske akademije, djeca i njihovi roditelji imali su priliku izvesti vježbu na prometnom poligonu uz prometnu signalizaciju.

Ovom prilikom, mališani i njihovi roditelji  upoznali su se s pravilima sigurnog kretanja u prometu te su ujedno imali priliku za razgovor i fotografiranje s budućim policajcima. Posebno oduševljenje izazvala je prezentacija policijskog automobila i motora te obilazak policijskih pasa. Nakon uspješno odrađene prometne vježbe, djeci i roditeljima su podijeljene pohvalnice za sudjelovanje u programu prometne preventive.



Stranica