Dragi polaznici 16. naraštaja

Hrabrost, angažiranost i nesebičnost od prvog je trenutka vaš odgovor na zastrašujuću kataklizmu koja je zahvatila Sisačko-moslavačku županiju.

Hvala vam što ste otvorenoga srca svoju energiju i mladenački entuzijazam stavili na raspolaganje ljudima u našoj Petrinji, Glini, Sisku i brojnim malim, od potresa teško nastradalim mjestima.

Nemjerljiva je dobrota koju na najrazličitije načine pružate emocionalno i fizički iscrpljenim ljudima, kojima je potres uzrokovao teške ljudske i materijalne gubitke.

Hvala vama, dragi polaznici širom Sisačko-moslavačke županije, koji ste odmah pohitali pomoći, neovisno o tome je li riječ o ljudima i imovini iz vaše uže okolice.

Hvala i vama polaznici 16. naraštaja iz svih krajeva Lijepe Naše koji ste preko društvenih mreža želeći, pomoći ranjenoj Domovini, pokrenuli akciju prikupljanja financijskih i materijalnih sredstava.

Teška situacija u kojoj se zbog pandemije i posljedica potresa nalazimo „maraton“ je što zahtijeva dugotrajan, cjelovit i kvalitetan odgovor brojnih pojedinaca i institucija.

Policijska škola „Josip Jović“, uz vašu svesrdnu podršku, na različite organizirane načine uključit će se kako bi primjereno odgovorila izazovima ovoga, za Republiku Hrvatsku teškoga trenutka.

Ponese li sve nas vaša energičnost, hrabrost, dobrota i humanost u novoj 2021. godini, ne sumnjamo kako ćemo potresom ranjenom kraju i dragoj Domovini vrlo brzo udahnuti nov život i otvoriti brojne nove mogućnosti.

Hvala vama dragi polaznici, a neka svima nama 2021. godina donese toliko željeni mir, blagoslov i blagostanje na svim poljima!

Pisane vijesti | Društvo i zajednica