Budući policajci prikupili više od 6.500 kuna za Milu

Djevojčica je s roditeljima jučer doputovala u dječju bolnicu u SAD-u gdje će započeti liječenje

U humanitarnoj akciji "Svi za Milu" polaznici Policijske škole Josipa Jovića prikupili su 6.560,00 kuna i tako pokazali srce i solidarnost kakva dolikuje budućim policijskim službenicama i službenicima.

Naime, požrtvovnost i briga za nemoćne i potrebite, uz profesionalnost i stručnost koju stječu polaznici 14-tog naraštaja Policijske škole Josipa Jovića, još jednom je došla do izražaja uključivanjem polaznika u akciju prikupljanja novca za liječenje teško bolesne dvogodišnje Mile Rončević iz Rijeke.

U akciju "Svi za Milu" uključila se gotovo cijela zemlja te je prikupljeno dvostruko više novca nego što je potrebno. U humanitarnoj akciji do sada je prikupljeno više od 37 milijuna kuna, a za jednogodišnje liječenje od rijetkog oblika leukemije, od kojeg djevojčica boluje, u Sjedinjenim Američkim Državama potrebno je oko 18 milijuna kuna.

Djevojčica je s roditeljima jučer doputovala u dječju bolnicu u Philadelphiji u SAD-u gdje će započeti eksperimentalno liječenje.  

Zalaganje i entuzijazam u prikupljanju novca za humane svrhe još više je osnažilo slogan hrvatske policije - Sigurnost i povjerenje.

Stranica