Božićni koncert u Policijskoj školi „Josip Jović“

Slika topvijesti/2014/prosinac/koncertb.jpg

Po prvi puta u programu Božićnog koncerta sudjelovao je i Tamburaški orkestar djelatnika MUP-a, sa solistima Borisom Novakom i Ivanom Puljićem.

Foto: MUP 

U predvorju policijske škole „Josip Jović“ održan je već tradicionalni Božićni koncert, kojem su nazočili polaznice i polaznici Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajka/policajac, načelnik Policijske akademije Želimir Radmilović, voditelj škole Marjan Žuljević, te nastavnici, djelatnici škole i akademije, kao i gosti.

Po prvi puta u programu Božićnog koncerta sudjelovao je i Tamburaški orkestar djelatnika MUP-a, sa solistima Borisom Novakom i Ivanom Puljićem.

U izvedbi programa sudjelovalo je i Zbor Policijske akademije, te Lejdi Oreb, voditeljica i organizatorica koncerata Hrvatske radio-televizije. Kao gošća programa sudjelovala je Dubravka Kakarigi-Kovačić  iz Doma za starije i nemoćne osobe Maksimir, s kojim Policijska akademija također surađuje, te učenice Glazbene škole Jastrebarsko Nera Majtanić na klaviru i Lana Fabijanić na flauti, pod vodstvom profesorice Elizabete Škrobe. Nastupila je i bivša polaznica Policijske škole „Josip Jović“ Lucija Kanjir, dok je 89-godišnji Miljenko Pintarić otplesao step uz klavirsku pratnju Vinka Galovića. Program je osmislila i priredila profesorica Nevenka Pavleković, koja je uvježbala i zbor, tamburaški orkestar, soliste i recitarore te dirigirala orkestrom i Zborom.



Stranica