Blagoslov djelatnika i prostorija Policijske akademije

Msgr. Jure Bogdan blagoslovio je djelatnike, polaznike i prostore Policijske akademije

Vojni ordinarij u RH msgr. Jure Bogdan blagoslovio je 13. siječnja 2022. djelatnike, polaznike i prostore Policijske akademije.

Na blagoslovu su nazočili: načelnica Policijske akademije dr. sc. Davorka Martinjak sa suradnicima, djelatnici ustrojstvenih jedinica Policijske akademije te Samostalne službe za suradnju s Vojnim ordinarijatom.
Na početku blagoslova prisutni djelatnici i polaznici zapjevali su pjesmu „Narodi nam se“.

U svom obraćanju msgr. Jure Bogdan protumačio smisao i značenje blagoslova. Među ostalim je rekao da je smisao blagoslova činiti dobro, savjesno i odgovorno obavljati svoje dužnosti i zadaće, poštovati svoje radne kolege, biti strpljiv i zahvalan.
Biskupski vikar za MUP i kapelan na Policijskoj akademiji fra Frano Musić pročitao je poslanicu sv. Pavla apostola Rimljanima i molitvu vjernika.

Djelatnici i polaznici Policijske akademije uputili su zajedničku molitvu nakon koje je msgr. Jure Bogdan udijelio blagoslov.

Na kraju obreda vojni ordinarij msgr. Jure Bogdan zaželio je sretan Božić i blagoslovljenu novu godinu svim prisutnima i članovima njihovih obitelji te zazvao Božji blagoslov na sve djelatnike.

Pisane vijesti