Učenici i polaznici Policijske škole „Josip Jović“ u memorijalnoj utrci „Željko Murk“

Izvrsne rezultate ostvarili su ovogodišnji sudionici memorijalne kros utrke „Željko Murk“ među kojima su bili i učenici i polaznici Policijske škole „Josip Jović“

U subotu 17. veljače 2024., u 10 sati, Policijska uprava međimurska, Policijska udruga IPA Međimurje, Udruga hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata - Čakovec i Općina Nedelišće u suradnji s Atletskim klubom Nedelišće organizirali su kros utrku u Gornjem Kuršancu na obali rijeke Drave.

Utrka je organizirana  povodom 21. godišnjice pogibelji hrvatskog branitelja i policijskog službenika Željka Murka iz PU međimurske. Utrka se održavala u kategorijama: policija, vojska, vatrogasci i građanstvo za žene i muškarce.
 
Na utrci je sudjelovalo 19 učenika 3. i 4. razreda i XIX. naraštaja polaznika programa obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka Policijske škole „Josip Jović“ u pratnji nastavnika i odgajatelja.

Treće mjesto u muškoj kategoriji pripadnika policije, vojske i vatrogasaca osvojio je polaznik David Vidović, 2. mjesto u ženskoj kategoriji osvojila je polaznica Antonia Samardžić, a 3.mjesto učenica Ana Goričanec.

Čestitke svim sudionicima utrke, a posebno učenicima i polaznicima Policijske škole „Josip Jović“.



Pisane vijesti