Predstave „Testosteron“ i „SHAKEspeare na EXit“ u Teatru EXIT

Učenici i polaznici Policijske škole "Josip Jović" posjetili Teatar EXIT 

Dana 7.11.2023. godine s početkom u 20 sati u organizaciji zabavno-glazbene sekcije Policijske škole „Josip Jović“, 31 učenika i polaznika pogledalo je predstavu „Testosteron“ u EXIT Teatru u Zagrebu.

Predstava koja na zabavan i humorističan način govori o žensko-muškim odnosima, izazvala je salve smijeha i oduševljenja cjelokupne publika a posebno naših učenika i polaznika.

Nakon predstave cjelokupna glumačka ekipa je ostala na pozornici te se družila i fotografirala s učenicima i polaznicima.

Također su i učenici 3.E razreda Policijske škole, 8.11.2023. godine u izvannanstavničkoj aktivnost iz predmeta Hrvatski jezik zajedno s nastavnicama Brankom Vukadinović i Doris Novoselec prisustvovali su predstavi „SHAKEspeare na EXit“ u Teatru EXIT kako bi potaknuli maštu i kreativnost te prošili obrazovanje i znanje iz književnosti i općekulturnog razvoja.

Zabavno-glazbena sekcija nastavlja s organiziranjem novih posjeta kazališnim kućama u Zagrebu, pa je za 23.11.2023. planiran odlazak na predstavu „Realisti“, također u EXIT Teatru.

Stranica