VIII. Istraživački dani Veleučilišta kriminalistike i javne sigurnosti

Slika /02_vijesti/2023/5 mjesec/logo2.png

Međunarodna znanstveno-stručna konferencija "VIII. Istraživački dani Veleučilišta kriminalistike i javne sigurnosti - Izazovi i prilike za uspješne koncepte policijskog rada“, održat će se 30. studenog 2023. na Veleučilištu kriminalistike i javne sigurnosti Policijske akademije "Prvi hrvatski redarstvenik" u Zagrebu, Av. Gojka Šuška 1

Veleučilište kriminalistike i javne sigurnosti najavljuje međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju "VIII. Istraživački dani Veleučilišta kriminalistike i javne sigurnosti - Izazovi i prilike za uspješne koncepte policijskog rada“ koja će se održati 30. studenog 2023. godine.

Cilj konferencije je okupiti stručnjake i znanstvenike koji se bave raznim područjima policijskog rada s ciljem razmjene mišljenja, iznošenja praktičnih iskustava i znanstveno-istraživačkih rezultata u okviru akademske rasprave.
 
Organiziranje konferencije je dio znanstveno-istraživačkih aktivnosti kojima Veleučilište nastoji poboljšati kvalitetu visokog policijskog obrazovanja u svrhu permanentnog promicanja napretka i razvoja policijskog rada. Na dosadašnjih sedam Istraživačkih dana Veleučilišta, sudjelovalo je preko 250 autora i suautora među kojima su brojni ugledni znanstvenici iz zemlje i inozemstva.

Prezentirano je više od 170 radova, izdanih na ukupno 2.600 stranica digitalnih i tiskanih izdanja Veleučilišta kriminalistike i javne sigurnosti i Policijske akademije"Prvi hrvatski redarstvenik". Veleučilište nastavlja tradiciju izvrsnosti u znanosti te se radujemo vašem dolasku i ovaj put.
 
Prijave sažetaka radova se zaprimaju do 15. lipnja 2023. godine. Za detaljnije podatke o tematskim područjima, rokovima i načinu prijave molimo vas posjetite stranicu konferencije: https://cpi.gov.hr/viii-istrazivacki-dani-veleucilista-kriminalistike-i-javne-sigurnosti/372

Najave