Načelnik Policijske akademije uručio priznanja sportašima-polaznicima

Najbolja sportašica Vukovarsko – srijemske županije i najbolji sportaš Krapinsko - zagorske županije za 2022. polaznici su 18. naraštaja polaznika Policijske škole „Josip Jović“

U utorak, 7. ožujka na Policijskoj akademiji "Prvi hrvatski redarstvenik" načelnik Josip Ćelić uručio je priznanja i prigodne poklone mladim polaznicima zbog iznimnih sportskih rezultata.

Priznanja su dobili polaznici Policijske škole "Josip Jović", Diana Pavlović i Matija Gregurić. 

Diana je polaznica Odjela 2, P 18, koja je ostvarila brojne nastupe na prvenstvima nacionalne i međunarodne razine u judu, dok je Matija Gregurić polaznik Odjela 16, P18, državni prvak u bacanju kladiva, te kandidat za Svjetsko prvenstvo i Olimpijske igre. 

Diana Pavlović je proglašena najboljom sportašicom Vukovarsko – srijemske županije za 2022. godinu, dok je Matija Gregurić osvojio priznanje za najboljeg sportaša u Krapinsko - zagorskoj županiji u 2022. godini.

Polaznici su s velikim oduševljenjem primili priznanja za ostvarene uspješne rezultate u sportu, što im je dalo još veći poticaj da rade na sebi, kako na sportskoj, tako i na profesionalnoj karijeri.

Polaznicima su čestitali Mario Culej, voditelj Službe za policijski trening, Helena Jelinek Mareljić voditeljica Službe za nakladničko-knjižničnu djelatnost i Muzej policije te načelnik Policijske škole "Josip Jović", Mario Bošnjak, koji je vrhunske sportaše nagradio s pet slobodnih dana.

Policijska akademija "Prvi hrvatski redarstvenik" stoji iza vrhunskih sportaša unutar svojih redova, te podupire njihov trud, rad i zalaganje.  Svojim ponašanjem, odgovornošću, odnosom prema radnim obvezama te sjajnim sportskim uspjesima primjer ste svojim kolegama polaznicima, istaknuo je načelnik Ćelić te zaželio im puno uspjeha u daljnjem radu.

Stranica