Polaznik Policijske škole "Josip Jović" oborio osobni rekord u bacanju kladiva

Slika /02_vijesti/2023/03 mjesec/000000.jpg

Matija Gregurić polaznik je Odjela 16, Policijske škole "Josip Jović" i vrhunski sportaš, koji školske obveze odlično usklađuje sa sportskim


Na zimskom prvenstvu u Zagrebu prošlog je vikenda održano Zimsko bacačko prvenstvo Hrvatske, u kojem je polaznik Policijske akademije "Prvi hrvatski redarstvenik", Matija Gregurić postao državni prvak u ovoj disciplini.

Matija Gregurić bacio je kladivo na daljinu od 73,77 metara, čime je oborio i osobni rekord. Ovo je odličan uspjeh i dobar ulazak u sezonu, gdje ga već za tjedan dana očekuje Europski bacački kup, koji će se održati u Portugalu. Tu će imati priliku natjecati se sa najboljim bacačima kladiva iz cijele Europe.

Također je nedavno osvojio priznanje za najboljeg sportaša u Krapinsko – zagorskoj županiji u 2022. godini, u kategoriji najbolji zagorski sportaši koji nastupaju u klubovima van županije.

"Ovim putem htio bih se zahvaliti i Policijskoj akademiji "Prvi hrvatski redarstvenik" koja mi omogućuje odlaske na treninge, sportske pripreme i natjecanja. Velika mi je čast da predstavljam policiju u ovakvom izdanju, što mi je dodatni motiv da ostvarim odličan uspjeh na Svjetskom prvenstvu ove godine koji će se održatri u Budimpešti, te Olimpijske igre u Parizu 2024. godine" - izjavio je Matija Gregurić. 

Policijska akademija "Prvi hrvatski redarstvenik" ponosno stoji iza profesionalnih sportaša i pruža im sve adekvatne uvjete za daljni razvoj kako u profesionalnoj, tako i u sportskoj karijeri.




 

Pisane vijesti